Posted on November J 2021 on 9:37 am in

Mbremje Artistike në TOB – 13 Qershor 2015!SOS Children s Villages in Albania organized on yesterday a special event themed Donors Day to promote and express gratitude to all existing and new donorsPosted on August J 2019 on 9:15 am in

Dita e Donatorëve në SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi!SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi organizoi dje nje event special te titulluar Dita e Donatoreve per te promovuar dhe per t ju shprehur mirenjohjen donatoreve aktualPosted on August J 2019 on 7:37 pm in

Shoqata Greke e Biznesit me seli në Tiranë bën pjesë tashmë në rrethin e miqve tanë.Shoqata Greke e Biznesit me seli ne Tirane ben pjese tashme ne rrethin e miqve tane. Kjo shoqate ka ne perberjen e saj shume biznese greke te cilat operojne ne Shqiperi.Posted on August J 2019 on 7:36 pm in

Behu Nëne ose teze në një familje të SOS fshatit të femijeveShoqata SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri është një organizatë private, humanitare, jo-politike dhe jo fetare, që ofron kujdes afatgjatë me bazë familjare për fëmijët, të cilët kanë humbur prindërit apo

This site is registered on wpml.org as a development site.